Laatste nieuws

Abonnementen

Laten we beginnen met het benadrukken dat er geen laag risico investeringen zijn in de markt voor cryptocurrencies. De technologie staat in de kinderschoenen, de kans op mislukking van een project is om diverse redenen zeer groot. Zo kan er een gebrek aan middelen zijn om door te ontwikkelen, het kan ontbreken aan spirit en/of kennis binnen een ontwikkelingsteam, de concurrentie is domweg te sterk, de wetgever kan roet in het eten gooien, veiligheid kan een issue zijn etc. etc. Een project kan op meerdere aspecten VOLLEDIG stuklopen. Coach in Crypto is er voor je om je langs obstakels en hindernissen te dirigeren middels aanwijzingen, analyses en inkijk in onze eigen handelswijze.

DENK GOED NA EN INVESTEER NOOIT MEER DAN JE KUNT MISSEN!

Abonnement categorieën

  • Beginner
  • Gevorderd
  • Deskundig

Beginner

  • Koerssignalen: wanneer er belangrijk nieuws is dat invloed heeft op een koers van een coin in portfolio of de markt in zijn geheel. We geven daarbij ook aan of we actie ondernemen of niet met betrekking tot koop of verkoop van coins.
  • Nieuwsanalyses: wanneer er belangrijke berichten zijn die moeilijk of op meerdere manieren uitlegbaar zijn. Je wordt bekend met onze unieke kijk op ontwikkelingen en nieuws.

Gevorderd

Als je wat meer actie wilt is er het abonnement voor gevorderden. Alvorens hiertoe over te gaan is het aan te raden dat je bekend raakt met de werking van exchanges (handelsplatformen) en wallets. Als je de werking daarvan beheerst, ben je ook in staat om kordaat te handelen (traden).

Met dit abonnement word je van de volgende informatie voorzien:

  • De informatie uit het beginners-abonnement
  • Tradingsignalen: we geven aan wanneer wij een koers van een coin rijp vinden voor koop of verkoop, waarbij we ook focussen op korte termijn wegens de hevige schommelingen in de markt. Het is zonde te gaan staan kijken naar hevig op en neer gaande koersen zonder ervan te profiteren, terwijl dat wel heel goed mogelijk is.

Deskundig

Bij dit abonnement gaan we er vanuit dat je al wat langer bekend bent in de cryptowereld en tevens bereid bent om wat meer risico in je investeringen te leggen. Met dit abonnement word je van de volgende informatie voorzien:

  • De informatie uit het gevorderden-abonnement
  • ICO-analyses: er is nogal veel te doen omtrent initial coin offerings. Het was tot dusverre 1 groot casino, maar dan wel eentje zonder spelregels en toezicht. Daar komt nu in rap tempo verandering in. Bovendien nemen met de voortschrijdende technologie ook de serieuze innovaties en echte verbeteringen van oudere concepten toe. Wij zien hierin echt grote kansen schuilen.