Laatste nieuws

ICON (ICX)

Icon Hyperconnect the world

“The ICON Project aims to build a decentralized network that allows independent blockchains with different governances to transact with one another without intermediaries. Anyone can create a new blockchain project and join the network. A new blockchain project is free to connect with existing projects and create new unique worlds, or blockchain multiverse. ICON itself can be viewed as both a living organism and an ecosystem.” [1]

Het ICON (ICX) project wordt ontwikkeld door de Zuid-Koreaanse unicorn [2] DAYLI Financial Group en is wellicht het meest ambitieuze blokchainproject van dit moment. Het Zuid-Koreaanse ICON wil niet alleen een blockchainplatform zijn voor gedecentraliseerde applicaties, maar streeft ernaar om alle blockchains in de wereld met elkaar te verbinden. Blockchains van o.a. de overheid, banken, bedrijven, ziekenhuizen en non-profit organisaties zouden dus theoretisch hun informatie kunnen delen omdat ze met elkaar verbonden zijn, dankzij de overkoepelende hoofdblockchain van ICON. Tussenpersonen of andere partijen zijn nodig om verschillende systemen met elkaar te verbinden. ICON probeert met hun oplossing deze derde persoon of partij uit te schakelen.

Je hebt een abonnement nodig om deze info te bekijken. Neem nu een premium abonnement