Laatste nieuws

HitBTC

HitBTC

Wat is HitBTC?

HITBTC werd begin 2015 geregistreerd in het Verenigd Koninkrijk. De beurs biedt trading pairs aan met USD, EUR, GBP aan BTC en een verzameling van de meest gebruikelijke crypto voor crypto-trading pairs. Het volume is sinds 2015 gestaag toegenomen.

De beveiliging is goed met zijn two factorauthenticatie en met een ongeschonden staat van dienst.

De handelingskosten variëren afhankelijk van het feit of de order onmiddellijk wordt uitgevoerd, dat wil zeggen liquiditeiten worden verwijderd of liquiditeit wordt toegevoegd, als een transactie onmiddellijk wordt uitgevoerd, bedraagt ​​de vergoeding 0,1% en ontvangt u een korting als deze in het orderboek wordt geplaatst.

Stortingen en opnames zijn onderhevig aan de gebruikelijke KYC (Know Your Customer) procedures – bewijs van identiteit, enz.

De tarieven zijn o% voor SEPA-overschrijvingen in euro, 9 USD voor overschrijvingen en £5 voor Britse bankoverschrijvingen. Opname kosten zijn vergelijkbaar, behalve dat de SEPA-toeslag een vast tarief van 0,9 EUR is.

Neem net als ons ook een account op HitBTC

Adres

Kemp House

192 City Road

London

EC1V 2NX